Lakás Nagytakarítás

A TAK leszámol a porral és rendetlenséggel!


A legtöbb háztartásban nagyjából félévente érdemes egy alapos, átfogó takarítást végezni. Általában 4-6 hónap az az idő, amely alatt összegyűlik annyi por és kosz a rejtettebb helyeken, amit már érdemes alaposabban kitakarítani.

Ilyen „elhanyagoltabb” részek például a szekrénytetők, könyvespolcokon a könyvek és a mögéjük eső rész, a bútorok alatti, mögötti területek, de ide tartozik a kárpitok alapos tisztítása, függönymosás, ablakpucolás is.

Lakás nagytakarítás

A legtöbb ember számára ez elég nagy kihívást jelent, hiszen rengeteg idő és energia mire végezni a lakás nagytakarításával. Mit szólna, ha azt mondanánk, levesszük a terhet a válláról?

A budapesti Takarító Kommandóra bármikor számíthat kisebb, hétköznapi és mindent átfogó takarításban is.
A lakás nagytakarítást egy mindenre kiterjedő portalanítással kezdjük, fentről lefelé haladva, és semmit sem hagyunk ki.

A polcokról lepakolunk, a visszapakolását követően pedig újra felporszívózzuk és felmossuk az padlót. Megtisztítjuk az ajtókat, ablakokat, fertőtlenítjük a kilincseket, kapcsolókat, hiszen ezek igazi baktérium gócpontok.

Nagytakarítás csomagunk nem tartalmazza viszont a függönyök mosását, elmosogatást, kárpittisztítógép használatát, valamint az erkély/terasz sem része a takarításnak. Ezeket külön-külön extra szolgáltatásként tudja megrendelni, vagy válassza „Totális leszámolás” csomagunkat, mely minden extrát tartalmaz, kedvezményes áron!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!