A Bauer Teherrel könnyebb a költözés!
Egy költözés mindig sziszifuszi munka, azonban mindig van segítség, sőt, a Bauer Teher akár a költözés teljes terhét leveszi a válladról. Immár több, mint három évtizede bonyolítunk le költözéseket, így minket már rendkívül nehéz valódi kihívás elé állítani; minket választva minden megy, mint a karikacsapás!

Lelkes csapatunkban ötvöződik a fiatalos lendület és a tapasztalat, és természetesen az elhivatottság sem hiányzik. Garantáljuk, hogy minden költöztetendő holmit a legnagyobb körültekintéssel szállítunk, így semminek nem eshet baja. Többféle teherautónk is van, hogy mindig a lehető leghatékonyabban és legolcsóbban költöztethessünk, hiszen jól tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatás sem ér semmit, ha túl drága.

Amikor megrendeled szolgáltatásunkat, fontos, hogy pontosan tájékozódni tudjunk a munka volumenéről. Sok csomag és bútor esetén például nagyobb brigáddal és teherautóval érkezünk, mint egy kisebb lakás esetében. Ez azért lényeges, mert a kelleténél kisebb teherautóval többször kell fordulni, míg a kelleténél nagyobb feleslegesen drága. Emellett a költözés időpontja sem mellékes, hiszen a legtöbben hétvégén vagy hónap végén költöznek, így hiába dolgozunk folyamatosan, érdemes a fuvart már legalább néhány nappal korábban lefoglalni.

A bútorok szerelését és a csomagolást is ránk bízhatod akár teljes mértékben is, de kérhetsz tőlünk például részleges csomagolást is.
A költöztetés pakolással együtt sem lesz drága, ha minket választasz, hiszen a bútorszereléshez hasonlóan ez is a szokásos óradíjban történik.

Mi hétvégi felárat vagy emeletdíjat sem számolunk fel, sőt, nálunk apróbetűs részek sincsenek. Az árajánlataink mindig visszakövethetőek és korrektek, amiket akár írásban is elküldünk a munka előtt. Egy budapesti költöztetés költségei csupán óradíjból és állandó alapdíjból tevődnek össze. Ezzel szemben vidéki fuvar esetében alapdíjjal sem kell számolni, csupán kilométerdíjjal és óradíjjal.

A Siemens már sok éve minket választott hivatalos bútorszállítójául; válassz minket te is!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!