A jó hőszigetelés nem csupán pénzt spórol meg!


Amikor itt az ideje lakása felújításának, mindenki azt szeretné, ha professzionális és elhivatott szakemberek dolgoznának otthonán, akiknek a munkájában megbízhat. Ezért keresse az Albert Buildert, amikor falazásra, betonozásra, tetőtér beépítésére vagy éppen térkő precíz lerakására van szükség! Tapasztalt és szakképzett csapatunk családi házak mellett rendelkezésére áll panellakások, üzlethelyiségek, nyaralók, vagy akár melléképületek felújításában is. A hőszigetelés kivitelezését is ránk bízhatja.

A hőszigetelés növeli ingatlanának értékét, amikor az eladásra kerül, azonban talán ennél is fontosabb, hogy minden egyes fűtési szezonban rengeteget lehet spórolni a segítségével a fűtési költségeken is. Mivel a hőszigetelés a felfűtött levegőt az épület belsejében tartja, így nem az „utcára fűtünk”, tehát csak annyi energiát használunk, amennyire szükség van. A hőszigetelés azonban nem csupán a pénztárcánknak tesz jót, de a környezetnek is, mivel a kevesebb energia felhasználása minden esetben előnyös bolygónk szempontjából.

A hőszigetelés jó hangszigetelő képességgel is rendelkezik, tehát az utca zaját kiszűrve teszi kényelmesebbé az otthonában történő pihenést vagy munkát is. Számos különböző típusú anyagot használnak hőszigetelésre, ezek közül az egyik leginkább népszerű a kőzetgyapot. A lazán összekapcsolódó ásványi szálak között található levegő adja a kőzetgyapot kiemelkedő hő- és hangszigetelő képességét. Mivel csak minimális szerves anyagot tartalmaz, nem zsugorodik, és szilárdságát is évtizedeken keresztül megőrzi. Leginkább padlás és tetőtér szigetelésére ideális.

Ezzel szemben nedves környezetben történő szigetelésre a rugalmas, nagyon szívós és nagy diffúziós ellenállással rendelkező parafa számít az ideális szigetelőanyagnak.

Az expandált polisztirol (EPS) kőolaj és földgáz segítségével készül, és bár sajnos nem számít a leginkább környezetbarát szigetelőanyagnak, olcsó és könnyen telepíthető. Remek választás homlokzaton, padlón, de akár tetőn is. További előnye, hogy egy esetleges tűzvész esetén lassítja a lángok terjedését, így adva több időt az épületben tartózkodók kimentésére.

A felsorolásunk természetesen korántsem teljes, azonban az Albert Builder tapasztalt szakemberei segítenek az ideális, az Ön igényeinek megfelelő hőszigetelés kiválasztásában is.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!