A műköröm alapanyagok legújabb generációja megérkezett


A porcelán és az építő zselé, mint a modern műkörmök alapanyaga valószínűleg sokaknak ismerősek, azonban azt talán kevesebben tudják, hogy mesterségesen meghosszabbított körmök már az ókorban is léteztek, például Egyiptomban, Babilonban vagy Kínában.

Ekkoriban még elefántcsontból, fémből, jádéból vagy akár aranyból készültek; ebből is sejthető, hogy a leggazdagabbak kiváltsága volt. A modern műkörmök megteremtőjének meglepő módon egy fogász tekinthető. Egy Fred Slack nevű fogorvos körme megsérült munka közben, 1954-ben, ezért a rendelőjében talált anyagokból (alumínium fólia és fogászati akril) készített egy valósághű mesterséges körmöt, amivel a sérülést takarhatta. Az ötletben látott üzleti lehetőséget, ezért tovább kísérletezett más anyagokkal, és Tom nevű fivérével közös céget is alapított Patti Nails néven.

műkörömépítés

A körömápolás mára sokmilliárdos üzletté nőtte ki magát, azonban a műkörmöknek nem csupán esztétikai előnyei lehetnek. Többek között védik a körmöket a törésektől, hasadásoktól, illetve megakadályozzák a körömrágást is.

A megfelelően felhelyezett műkörmök jellemzően nem okoznak semmilyen gondot, azonban a rosszul illeszkedő darabok hosszabb távon károsak lehetnek az egészségre; a leggyakoribb ilyenkor a körömágyakon kialakuló gomba.

Mára az alapanyagok rengeteget fejlődtek a huszadik század közepe óta. A kiváló minőségű MarilyNails építőzselék innovatívak és tökéletesen alkalmasak a modern felhasználásra és a legmagasabb igények maradéktalan kielégítésére is. Egyetlen termékben ötvözik a porcelán és a gél minden előnyét, azok hátrányai nélkül.

Használatával nagy biztonsággal építhetsz sablonra, vagy tölthetsz sablon nélkül, a természetes körömlemezre is. A MarilyNails Builder Gel termékcsaládba tartozik rózsaszín és fehér építőzselé, továbbá átlátszó, körömágyhosszabbító gél is. Garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni termékeinkben, hiszen könnyen kezelhetőek, tartósak és remek tapadással rendelkeznek.

Rendelj tőlünk 15.000 forint felett, és a kiszállításért sem kell fizetned!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!