A parketta minden helyiségbe jó választás!


Amikor elkezdjük kialakítani az otthonunkat, akkor azt szeretnénk, hogy minden szép legyen körülöttünk, de azért az is nagyon fontos, hogy a felületek könnyen tisztíthatóak legyenek.

Így a legtöbben a parketta mellett döntenek, mert modern hatást kelt, és nagyon gyorsan tisztává tudjuk varázsolni. És mivel többféle színben és mintázatban megtalálhatóak, így biztosan kifogjuk tudni választani azt, ami a legjobban illik az otthonunkba.

Persze nem kell mindenhova ugyanazt a színt tennünk, hiszen a szoba stílusának megfelelően választhatunk. Egyre népszerűbbek az amerikai konyhás megoldások is, ahol a nappali és a konyha egy légtérben van. Itt bizony lehet egy kis változás, hiszen a konyhába sokkal jobb választás a járólap, mert az nehezebben sérül meg, mint a laminált padló.

Padlócsiszolás

De ne aggódjunk a kialakítás miatt, mert könnyedén egybe olvaszthatjuk a nappalit a konyhával, hiszen a dilatációs profilok pontosan erre lettek kitalálva. Ugyanis ez az elem elválasztja a burkolatokat egymástól, és elnyeli a mozgásból származó erőket.

Nem kell aggódnunk a kinézete miatt, mert nagyon elegáns megoldás, így biztosan tökéletesen fog illeni az otthonunkba. De nem csak ebben az esetben használhatjuk, hanem akkor is, amikor két szobát szeretnénk összekötni a parkettával, így az ajtó alatt megbújik ez a kis profil, amitől szinte láthatatlan lesz.

Igazából biztonságosabb is, mint a hagyományos küszöb, mert abban nagyon könnyen megtudunk botlani. Persze érdemes lehet alaposan körülnézni az interneten, mert megfogjuk látni, hogy hatalmas a választék a különböző parkettákból, így biztosan minden helyiségbe megfogjuk találni a legtökéletesebb darabokat.

Persze azt mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy lesz-e padlófűtés, mert ebben az esetben nem mindegy, hogy milyen szigetelés és parketta kerül rá. Ha mindennel készen leszünk, és végre beköltözhetünk az új otthonunkba, akkor nem fogjuk megbánni a döntéseinket, mert igazán szép és modern helyiségeket fogunk kapni.

Ha mindenhol végigfut a parketta, akkor egy nagyon egységes képet fogunk kapni.

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!