Adócsalással vádolják? Ügyvédi irodánk segít!


Munkatársaink jelentős része korábban az adóhatóság különböző részlegeinél dolgozott, ennek köszönhetően remekül ismeri a NAV belső működését, és hatalmas mennyiségű releváns tapasztalattal rendelkezik adóügyekben. Adótanácsadás mellett az adóhivatal vizsgálatai alatt is jogi képviseletet nyújtunk ügyfeleinknek. Fontos megemlíteni azonban, hogy irodánk adó-, vám- és illetékügyeken kívül klasszikus ügyvédi feladatokat is ellát.

Többek között kártérítési ügyeket is vállalunk; mind a károsulti, mind a hozzátartozói kártérítési igények képviseletét ellátjuk. Irodánk biztosítási szakjogásza a leggyakrabban valamilyen üzemi baleset, személyi sérülés, orvosi műhiba vagy közlekedési baleset miatt indult peres üggyel találkozik.

Bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen büntetőügybe keveredik, akár önhibáján kívül is. Azonban egy szakképzett és tapasztalt büntetőjogász garantálja a hatékony jogi képviseletet. Mivel egy büntetőeljárás nem a tárgyalással kezdődik, ezért mindenképpen ajánlott már akkor felfogadni egy büntetőjogászt, amikor a neve egyáltalán felmerül egy bűncselekménnyel kapcsolatban. Létfontosságú, hogy a védelem már az első pillanattól kezdve jól kidolgozott, megfelelően felépített stratégiával rendelkezzen. Amennyiben késlekedik, könnyen elképzelhető, hogy a védelemnek sokkal nehezebb dolga lesz, sőt, akár lehetetlen helyzetbe is kerülhet.

A büntetőjog egyik jellemzője, hogy rendkívüli mértékben képes beavatkozni a jogalanyok életébe, és igen apró dolgokon múlhat a súlyos büntetés elkerülése is.
Gyakran képviselünk adócsalással vádolt személyeket is, mivel évről évre több ilyen eljárás indul. A költségvetési csalás az adócsalás büntetőjogi megnevezése. Az eljárás során mindenben segítségére leszünk, többek között megírjuk Ön helyett a beadványokat és a kérelmeket is.

Bízzon meg Ön is szaktudásunkban és tapasztalatunkban, és válasszon minket! Amennyiben igény merül fel rá, a magyar mellett kiváló angol jogi szaknyelven is ellátjuk ügyvédi feladatainkat.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!