Még mindig az ékszer a legszebb ajándék!


Egy nő számára mindig tökéletes ajándék egy gyönyörű ékszer, legyen szó a család egy hölgy tagjáról vagy kedvesünkről. Az ékszerek viselése ősidők óta jelen van az emberiség életében. Az ókorban mágikus tulajdonságokkal is felruházták a kiegészítőket. A mai emberek ebben már nem hisznek, de a szimbolizmus megmaradt. Sokat elárul személyiségünkről, hogy milyen kiegészítő van rajtunk.

Íme néhány népszerű ékszer stílus és medálokon megjelenő motívum:

• Ásvány ékszerek: az ásványok amellett, hogy természetes anyagok és csodálatosan szépek, gyógyító hatással is bírhatnak. Minden fajtának megvan a maga „képessége”.

• Szív alakú medál: a szeretet, szerelem, az élet és sok kultúrában a lélek jelképe. Legtöbbször romantikus ajándékként adjuk/kapjuk.

• Angyalszárny nyaklánc: tisztaság, jóság, védelmezés, segítségnyújtás – általában ezek jutnak eszünkbe, ha az angyalokra gondolunk. Sokan használják az ilyen ékszereket szerencsehozó, védelmező talizmánként.

Balerina nyaklánc: a balerina medál a gyermeki báj, a tisztaság jelképe is lehet, ugyanakkor a pontosság, tökéletesség és magabiztosság is megjelenik benne.

• Bagoly medál: a baglyok mindig is a bölcsességet, a tudást és a tisztánlátást jelképező állatok voltak. Éjszakai életmódjuk miatt kötődik hozzájuk némi misztikum.

• Arany ékszerek: kétségtelenül a legdrágább ékszer fajták. Az arany a luxust, a fényűzést és anyagi jólétet juttatja az emberek eszébe. Az arany értéke örök, a belőle készült ékszereket igazán különleges alkalmakkor ajándékozzuk és egy életre szólnak.

Válasszon tökéletes ajándékot a Trendify webáruházból bármilyen alkalomra! Ékszerek széles választékával várjuk, de táskák és mobiltelefonos kiegészítők között is böngészhet.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!