Az Ódor Klíma csak a legjobbat kínálja!


Manapság egyre többen szereltetnek be légkondicionálót otthonukba is, ami nem meglepő, figyelembevéve, hogy a klímaváltozásnak köszönhetően egyre több a hőségnap. Ezeken a napokon az éjszaka sem hoz jelentős lehűlést, ami nem csak egyszerű kényelmetlenséget okoz, de komolyan következményei is vannak; a forróságban nem egyszerű aludni sem, ami egy idő után kialvatlansághoz, ami pedig a teljesítmény romlásához, ingerlékenységhez és fokozott stresszhez vezethet.

Sokan gondolják úgy, hogy a klíma vásárlása egyszerű, elég az Internetről rendelni egyet pár kattintással, illetve levenni az első megfelelő árfekvésű darabot. Ezzel szemben a valóság az, hogy a helyszínen múlik, hogy milyen készüléket kell beszerelni, amit csak szakember képes nagy biztonsággal megállapítani. Műszaki meghibásodás esetén a garancia érvényesítése is nehézségekbe ütközhet online vásárláskor, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran multitól való beszerzést követően is.

Gree Keszthely

Amennyiben az Ódor Klímához fordul, emiatt sem kell aggódnia! Minden egyes termékünkre magyar beszállítói garanciát vállalunk, továbbá munkánkról sokat elmond, hogy számos háztartást hűtenek az általunk tizenöt-húsz éve telepített klímák még ma is. Nem telepítünk bóvli készülékeket, kizárólag minőségi márkákat kínálunk. Ezek közül mindenképp ki kell emelnünk a GREE márkát. A GREE a folyamatos megújulásnak, állandó fejlesztésnek, kifogástalan eleganciának és remek minőségnek köszönhetően mára elérte, hogy a neve manapság minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismerősen hangozzon. A minőség, megbízhatóság és versenyképes árak tökéletes esszenciája a GREE Keszthely, Hévíz és Alsópáhok vonzáskörzetében nem csupán klímaszerelés, hanem konyhai és egyéb elszívórendszerek professzionális takarítása vagy hőszivattyús rendszerek tervezése, telepítése kapcsán is bátran forduljon az Ódor Klímához!

SokanCsaládi házak és lakások mellett akár óriási ipari épületek hűtését, fűtését és szellőztetését is ránk bízhatja.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!