Beltéri munkákra is tökéletes emelő gép


Egy emelő gép, más éven emelő kosár számtalan esetben jelent rendkívül nagy segítséget, ilyen munka például a közvilágítás kiépítése vagy karbantartása, magas fák lombkoronájának metszése, ágainak visszavágása, madárfészkek kihelyezése, film vagy videoklip forgatása, esetleg magasfeszültségű vezetékek szerelése; a sor hosszasan folytatható.

Kültéri feladatoknál, ha a gép rendelkezik a kellő magassággal, a célnak tökéletesen megfelel. Azonban, ha magas épületek belterében van szükség személy emelőre, már közel sem minden emelő gép remekel. Üzemek és sportcsarnokok világításának karbantartásakor, belső karbantartások idején, dekorációk felhelyezésekor, festéskor vagy szigeteléskor olyan emelő gépre van szükség, ami nem teszi tönkre az épületek burkolatát, és befér a szabványos ajtókon is.

Az Oil & Steel Octopussy 1715 Twin emelő gép pontosan ilyen. Akár 17 méteres magasság is elérhető vele, oldalirányú elérése pedig 6.5 méter. Széles gumilánctalpakkal van szerelve, aminek köszönhetően a fajlagos talajterhelése rendkívül alacsony, így nem árt a padlónak sem, de még füvesített területen is bátran használható. Nem csupán fajlagos talajterhelése kicsi, de az önsúlya is összehasonlíthatatlanul alacsonyabb a hasonló gépeknél. Ennek oka, hogy stabilitását nem ellensúlyoknak köszönheti, hanem négy darab kitalpalásnak, tehát remekül használható nehezen megközelíthető helyeken is.

A gumilánctalp mellett az emelő gép hibrid meghajtása is segíti beltéri használatot. Robbanómotorja segítségével viszonylag gyors és kényelmes haladásra képes, azonban egy épület belsejében nem bocsát ki kipufogógázokat, mivel hálózati feszültségről (230V AC) is működik egy hosszabbítón keresztül.

Bármilyen hasznos is egy emelő gép, nehéz elképzelni, hogy a legtöbb vállalkozás napi szinten használná. Vásárlása sokmilliós kiadás, ráadásul a fenntartása sem elhanyagolható kiadás, ezért bérlése a leginkább célszerű. Ezt Zala megyében jelenleg kizárólag a Klíma Duó Bt. gépkölcsönzőjétől teheti meg. Bérlési szándékát kérjük időben jelezze, mivel az igényeket érkezési sorrendben tudjuk csak kielégíteni.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!