Biztonságos fűtési megoldások a Netkazán segítségével


Ha építkezik vagy otthona fűtési rendszerét tervezi felújítani, érdemes a lehető legkörültekintőbben eljárni, és kiválasztani az elérhető legjobb radiátort. Amennyiben központi fűtésről van szó, a legtöbb ember valószínűleg először a klasszikus, lemezből készült radiátorokra gondol, mivel manapság ezek a legelterjedtebb megoldások.

Az optimális fűtés érdekében létfontosságú, hogy ideális radiátort válasszon. A modern, acéllemezekből készült radiátorok számos előnnyel rendelkeznek a régi, öntöttvas megoldásokkal szemben, például könnyen szerelhető és jelentősen nagyobb fajlagos hőleadással rendelkezik.

Legnagyobb hátránya a rozsdásodásra való hajlam, ami miatt ki is lyukadhat. Ezt elkerülheti, ha alumínium radiátort választ.

A Netkazán webshopban mindent megtalál a beépített, szelepes radiátortól és törölközőszárítótól a klasszikus, négy pontos lapradiátorig, mind többféle méretben és kivitelben. Tetszetős design és ízléses megjelenés jellemzi fűtőtesteinket.

Sokan szeretik az elrejthető radiátorokat, azonban ez nem minden lakásban megoldható, így a műszaki jellemzők mellett az otthonunk stílusához leginkább illő design kiválasztása is lényeges szempont. Beszerelésük kockázatos lehet társasházi lakásokban, ezért mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni.

A Netkazán munkatársaihoz bátran fordulhat, segítenek a választásban, illetve megválaszolják a felmerülő kérdéseket.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!