KMÜ Adwords ügynökség

Bővítse ügyfélkörét hatékony Google kampánnyal


Legyen sikeres kampányod, győzd le a vetélytársaid! Na nem a választásokra gondolunk, bár nem állunk az utadba. Amit viszont ígérünk: hatékony Google AdWords hirdetésekkel népszerűbbé tesszük vállalkozásod az interneten.

A Googlet szinte mindenki ismeri és használja, naponta több milliárd keresést indítanak a felhasználók. Éppen ezért az AdWords ma a leghatékonyabb, leggyorsabban eredményt hozó fizetős hirdetési rendszer. A hirdetések a kereső találatai között, valamint a Google által kezelt oldalakon jelennek meg – pl. Gmail, Google képek, Google térkép.

A fizetés kattintások alapján történik (pay per click), tehát maga a megjelenés nem kerül pénzbe, csak ha a felhasználó rá is klikkelt a hirdetésre. A hirdetéskezelés bár egyszerűnek tűnik, mégis komoly szakértelmet igényel, ami nélkül szinte biztos pénzkidobás lesz az igyekezetből.

Megfelelő tudás nélkül a mai kiélezett versenyben roppant nagy kockázat Google kampányt indítani.

A KMÜ Marketing olyan AdWords ügynökség, amely más fullservice ügynökségekhez képest ezekre a kampányokra szakosodott. Csapatunk tagjai komoly elméleti szaktudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a területen.

Erre az is bizonyíték, hogy a Google Partners programban résztvevő minősített AdWords ügynökség vagyunk. Ha megbízol minket, olyan újdonságokban, béta tesztekben is részt vehetsz, amihez a konkurenciád még nem fér hozzá. Munkánknak köszönhetően hamarosan nőni fog a kampányaidból származó bevétel.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!