Eladó házak Budapesten, elérhető áron


Hazánkban bizonyos városokban nagy mértékben megdrágultak az ingatlanok, leginkább a fővárosban. Ha eladó házak után keresgél a budapesti ingatlanpiacon, el kell döntenie, hogy a fővároson belül szeretne-e maradni, vagy esetleg a városhatáron kívül nézelődik – az árak ugyanis nagyon eltérők. A kínálat igen széles; szebbnél szebb ingatlanok közül válogathat – legyen az lakás vagy családi ház. A fővárosban nemcsak az újépítésű lakások és házak piaca dübörög, a régebbi ingatlanok is hamar új lakóra találnak. A panellakások reneszánszukat élik, de a téglaépítésű társasházi lakások továbbra is vonzóbbak a vásárlók szemében.

Az eladó házak Budapesten igen magas négyzetméterárral rendelkeznek, így ha kisebb a büdzsénk, találhatunk modern, praktikusan és kreatívan berendezett minilakásokat. Az árakat jelentősen befolyásolja, hogy az adott ház a budai vagy a pesti oldalon helyezkedik el. A budai oldal ugyanis sokkal drágább, nem ritka, hogy itt egy ugyanakkora ház akár 40-50%-kal magasabb áron talál gazdára. A szárnyaló ingatlanárak mellett családi házat vásárolni sokak számára lehetetlen, de alternatív, olcsóbb lehetőséget kínálnak az ikerházak és sorházak. Ezek ugyanis az önálló családi házakhoz képest akár 40%-kal kedvezőbb áron kelnek el.

Az Ingatlanrobot.hu-n kényelmesen, egyhelyen megtekinthetők az eladó házak Budapesten. Több mint 1500 hirdetést böngészhet fővárosi ingatlan után keresgélve.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!