Költségmegosztásos sétarepülések

Repülésre fel!


Többek között a sétarepülés is egy kockázatos cselekvés. Nagyon fontos, hogy a pilóta és az utas is beszámítható, megértő és toleráns legyen egymás felé. Létezik egy bizonyos utas kódex, amit a Flytaxi oldalunkon részletesen tanulmányozhat. Érdemes a repülés előtt megismerkedni a szabályokkal.

Az utasnak tiszteletbe kell tartani a pilóta utasításait, betartani és nem figyelmen kívül hagyni.

A felszállás előtt a vezető felméri az időjárás viszontagságait és dönt a továbbiakról. Az utazó nem vihet fel a gépre illegális vagy veszélyes csomagot, ezen felül pedig a súlykorlátozást kell betartanunk.

A késés elkerülése érdekében jelezzük, ha nem érkezünk időben a felszállásra, ebben az esetben találunk más alternatívát a repülésre. Fontos tudatában lennünk a biztonsági előírásoknak, mint például a gépen tilos a dohányzás és mivel se wc se mosdó nincs a fedélzeten, ezért látogassa meg az illemhelyiséget a felszállás előtt.

Az utazók nem folytathatnak kommunikációt, amíg a vezető tájékoztatást oszt meg velünk. Ne érjünk semmilyen eszközhöz, ami balesetveszélybe hozhat minket. Ahogy utas, úgy pilóta kódex is van, melyben leírják, hogy a pilóta dönt minden egyes repülésről és rászólhat az utasaira a nem megfelelő viselkedés miatt.

A tájékoztatást figyelmesen hallgassuk végig, hisz ez a saját és utastársaink érdeke is. Az egyéni biztonság érdekében használjuk a biztonsági övet. Ha úgy gondolja, hogy Önnek ezek a feltételek nem jelentenek problémát, akkor ne habozzon tovább! Repülésre fel!

Hirdesd repülőutadat nálunk, az első 50 hirdetés INGYENES!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!