Eredeti női és férfi parfümök a Parfümplázában


A parfümök története egészen az ókorig vezethető vissza.

Maga a szó a latin „per fumum” kifejezésből ered, melynek jelentése „füstön keresztül”. Az illatkeverés művészete először Egyiptomban jelent meg, később a rómaiak és az arabok is átvették, majd tökéletesítették.

A mai modern kori parfümök jócskán különböznek ókori elődeiktől. Az új technológiák, a szintetikus anyagok és a tömeggyártás mára a parfümöt mindenki számára elérhető termékké tették. Ma egy magára valamit is adó nő vagy férfi számára elengedhetetlen kiegészítő egy kellemes illat.

Persze mint minden illatszernek, a parfümnek is fő célja a csábítás, lenyűgözés és a jó benyomás keltése, vagy a hétköznapokban a nőies vagy épp maszkulin egyéniség kihangsúlyozása.

A Parfümpláza.hu olyan parfüm webáruház, ahol illatszerek hihetetlen széles választékát találod, de heti akciókkal és különleges ajánlatokkal is várunk. Nálunk olyan hírességek és neves parfümházak illatai közül választhatsz, mint Lady Gaga, Lancome, Christian Dior, Chanel, Prada, Desigual, Bvlgari vagy Naomi Campbell.

Férfi parfümök közül vitathatatlanul az egyik legsikeresebb Paco Rabanne 1 Million szemtelenül pikáns illata, melyet szintén megvásárolhatsz a Parfümplázából. Találd meg az egyéniségedhez leginkább illő illatot parfüm webáruházunkban. Ha nem tudod mi passzol hozzád, tanácsadónk örömmel a segítségedre lesz.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!