Folyadékhűtők széles választéka!


Az Ódor Klíma név talán új, de szakértelmünk, tapasztalatunk és elhivatottságunk a régi; immár több, mint két évtizede szerelünk be, szervizelünk és javítunk légkondicionálókat. Csapatunk hozzáállása sem változott, hiszen továbbra is rendkívül fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan képezzük magunkat, így mindig lépést tarthassunk a technológiai fejlődéssel és a legújabb irányzatokkal. Éppen emiatt cégünk legnagyobb erőssége nem az egyébként professzionális eszközeinkben rejlik, hanem munkatársaink szakértelmében.

Az évtizedek alatt légkondicionálók ezreit szereltük már be, és ezek többsége jellemzően split klíma. A mai, modern készülékek már energiatakarékosak, tehát nem pazarolják az áramot, horribilis számlákat eredményezve. A split klíma, ahogyan a neve is mutatja, két fő egységre osztható. Annak érdekében, hogy az ingatlan zajszintje alacsony maradjon, a kültéri egységben található a kompresszor, mivel ez a légkondicionáló leghangosabb alkatrésze.

Amennyiben nagyobb teljesítményű megoldást keres vagy több helyiséget szeretne egyszerre hűteni, érdemes megfontolnia egy folyadékhűtő beszereltetését. Termékpalettánkban egyaránt megtalálhatóak a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra szánt termékek is.

Cégünk évek óta a Windex folyadékhűtők, hőszivattyúk, fan coilok kizárólagos magyarországi forgalmazója. 10kW – 600kW teljesítmény közötti készülékeink többek között ideálisak lakóházak mellett hipermarketek, kereskedelmi és bevásárló központok, gyári outlet központok, multiplex mozik, irodaépületek vagy hotelek hűtésére is. A Windex termékei kiváló minőségűek és takarékosak, emiatt a folyadékhűtő ár idővel megtérül az alacsonyabb fenntartási költségek miatt.

Forgalmazás és üzembe helyezés mellett a folyadékhűtő javítás is tevékenységi körünkbe tartozik. Legyen szó bármelyikről is, biztos lehet benne, hogy az elvégzendő munkát a lehető leggyorsabban és legprecízebben végezzük el, mivel számunkra ügyfeleink elégedettsége rendkívül fontos. Keressen minket bizalommal Keszthely és Hévíz ötven kilométeres körzetében!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!