Gyógyító hatású ásványékszerek


Az ásványokat már évezredek óta használják testi és lelki betegségek gyógyítására. Egy ásvány karkötő vagy nyaklánc viselésével te is tehetsz egészségedért.

Az Ajándékszer webshopból olyan ásvány ékszereket rendelhetsz, melyek jótékony hatással lehetnek olyan problémákra, mint például a fejfájás, emésztési zavarok vagy enyhe depresszió.

Ásvány kalauzunkból megtudhatod, melyik követ mire alkalmazhatod amellett, hogy csodás és trendi ékszerként hordod. A gyönyörű, lila színű ametiszt csökkenti a stresszt, feszültséget és a vérnyomást és a bőrnek is jót tesz. A zöld színű jáde a szerencse és az önmegvalósítás köve.

aávány karkötő

Védőkő fajta, mely távol tartja a negatív energiákat. Szabályozza az adrenalin termelést, segíti a vese és mellékvese működését. A hegyikristály az egyik legerősebb kő, mellyel bármely másikat tudjuk helyettesíteni.

A pozitív energiát vonzza, a negatív energiát taszítja. Más kövek mellé helyezve fokozza azok hatását. Kitűnő gyógyítója az emésztőrendszeri problémáknak, menstruációs görcsöknek, csökkenti a stresszt, láz- és fájdalomcsillapító hatású. Kínálatunkban csakra ékszereket is találsz, melyek a testünk 7 fő csakrájának harmonizálásában játszanak szerepet.

Válassz bármilyen ásvány karkötőt, nyakláncot vagy fülbevalót, máris tettél egy lépést az egészséged és hangulatod javításáért. Horoszkópos, babaváró, apa-fia és anya-lánya ásvány karkötőink ajándéknak sem utolsók!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!