Iroda költöztetés szakszerűen!


Az iroda költöztetés bármilyen cég életében lényeges mozzanatnak számít, így semmiképpen sem érdemes félvállról venni. Minden esetben jelentős idő és energiabefektetést igényel, tehát a professzionális segítség nem olyan dolog, ami nélkülözhető lenne. Szerencsére itt a Bauer Teher! Legyen szó bármilyen költözésről is, szakértelmünkre bármilyen körülmények között számíthat, immár több, mint harminc éve. Az évtizedek folyamán óriási tapasztalatra tettünk szert a költöztetés területén, így már nem adódhat olyan szituáció, ami számunkra komoly gondot vagy kihívást jelentene. Szakmai hírnevünkről sokat elmondhat, hogy cégünk a Siemens hivatalos bútorszállítója már hosszú évek óta.

Bár folyamatosan dolgozunk, érdemes legalább egy vagy két héttel korábban lefoglalni tőlünk az időpontot, mivel a költöztetők naptárja jellemzően visszafelé telik be, mivel a hónap végén lévő időpontokat preferálja a legtöbb költöző. Ennek egyik legfőbb oka, hogy sem a közüzemi számlák, sem az albérlet fizetésének szempontjából nem előnyösek a tört hónapok. Emellett általában a hétvégi időpontok is korán elfogynak.

Az iroda költöztetés ideális időpontja a hétvége, mivel ha az péntek délután és hétfő reggel között megy végbe, nem okoz fennakadást a munkában.

iroda költöztetésAz iroda költöztetés folyamatának első lépése minden esetben a tervezés, mivel az új irodában a helyiségek mérete vagy elrendezése eltérhet, ezért lehetséges, hogy nem minden berendezés fér be gond nélkül.

A csomagolást elvégezheti maga az iroda is a költözés előtt, cégünk ebben az esetben is biztosíthatja a szükséges dobozokat, fóliákat és ragasztókat. Azonban professzionális költöztető cégként minden esetben teljes körű szolgáltatásra törekszünk, tehát a szállításon kívül a megrendelő kívánságára be is csomagoljuk az irodát, majd az célállomáson akár be is rendezzük azt.

A szerelést is elvégezzük, tehát a nagyobb és súlyosabb berendezési tárgyakat a kellő mértékben szétszereljük a biztonságosabb szállítás érdekében. Mind a szerelés, mind a csomagolás külön felár nélkül, a költöztetés szokásos óradíjában történik. Amennyiben minket választ, nem kell semmilyen apróbetűs résszel, vagy rejtett költséggel számolnia, ugyanis árajánlatunk nem egyszerűen csak egy szám, amit megkap, hanem korrekt, visszakövethető elszámolás.

Bízzon Ön is tapasztalatunkban és szakértelmünkben, és legyen Ön is újabb elégedett ügyfelünk!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!