Ismerje meg Ön is, mit hoz a jövő!


A jóslás gyakorlatilag egyidős az emberiséggel, mivel mindig is tudni akartuk, mit tartogat számunkra a jövő. Az idők folyamán a különböző kultúrákban számtalan dologból jósoltak. Kézenfekvő, hogy a látványos égi jelenségeket, mint például az üstökösöket, napfogyatkozásokat vagy meteorokat ómenként értelmezték, de jósoltak a madarak röptének irányából (augurok), állatok belsőségeiből, rúnakövekből és felhőkből is. Napjainkban a számmisztika, azaz numerológia, az asztrológiai és a kártyajóslás számítanak a legnépszerűbb jóslási formáknak.

A Tarot kártyákat valószínűleg mindenki ismeri, ha máshonnan nem is, a filmekből mindenképp. Alapjaiban a Lenormand kártya is ehhez hasonló, azonban modernebb és némileg kifinomultabb. 36 napból áll, és növények, állatok és természeti képek mellett fogalmakat és tárgyakat ábrázoló lapokat is tartalmaz. Az adott kártyalap jelentését befolyásolják az azt körülvevő lapok is, így egyetlen kártya akár két, egymással ellentétes jelentéstartalommal is bírhat.

A Lenormand kártya tökéletes eszköze a magas szintű jóslásnak és tanácsadásnak. Megalkotója a tizennyolcadik század egyik leghíresebb jósnője, Marie Anne Lenormand, akinek olyan jeles személyiségek is igénybe vették szolgáltatásait, mint I. Sándor orosz cár, Eötvös József báró vagy Napóleon első felesége, Jozefina császárné. A neves jósnő számos történelmi eseményt is megjósolt, azonban többször is börtönbe zárták, mivel a rossz híreket sem titkolta el befolyásos kuncsaftjai elől.

Szidéna jósnő a Lenormand kártya valódi mesterének számít, ugyanis immár több, mint negyven éve használja azt, kiegészítve saját spirituális erejével, ami a családjában öröklődik generációk óta. Forduljon hozzá bátran jóslás és spirituális élettanácsadás kapcsán! Szidéna egy vállalkozói engedéllyel rendelkező, hivatalosan bejegyzett jósnő, aki Németországban stabil klientúrával bírt. Azonban szülővárosának, Budapestnek hívó hangját meghallva visszatért, és immár itt segíti képességeivel azokat, akik a jövőjükre kíváncsiak.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!