Ízletes kemencés pizza házhozszállítással


Manapság ételt rendelni éppen olyan elfogadott és elterjedt, mint beülni egy büfébe vagy kávézóba. A folytonos rohanás és temérdek elfoglaltság miatt sokak számára kevesebb idő jut a főzésre, de vannak olyanok is, akik nem tudnak, nem szeretnének, vagy a nap végére már energiájuk nincs rá.Ilyenkor jól jön, hogy rengeteg étterem, pizzéria és étkezde vállal kiszállítást, így házias ízeket ehetünk akkor is, ha nem mi főztük az ebédet/vacsorát.

Ma már online is könnyedén rendelhetünk számos konyha fogásai közül, hiszen a választék óriási – főként a nagyobb városokban. A NetPincér adatai alapján a rajtuk keresztül megrendelt ételek több mint felét a pizzák adják. Ebből is jól látszik, hogy bár egyre szélesebb a spektruma a házhoz rendelhető ételeknek, hazánkban egyelőre még mindig verhetetlen a pizza.

A pizza az az étel, amit fiatalok és idősebbek egyaránt szeretnek, hiszen rendkívül sokféle variáció létezik belőle. Eredetileg olasz péktermékről van szó, ám a pizza világszerte meghódította az embereket. Ki-ki a maga ízlésvilágára formálta az elérhető és kedvelt alapanyagokkal dolgozva. Így alakultak ki Magyarországon a „magyaros” pizzák kolbásszal, sonkával, hagymával, paprikával, fokhagymával stb.

Hazánkban teljesen általános, hogy a pizzériák étlapjain akár 30-50 féle variációt is találunk, ezért kevesen választják az eredeti, szimpla paradicsomos-sajtos verziót. A fővárosban a hawaii pizza a legnépszerűbbek között van – annak ellenére, hogy sokan szentségtörésnek tartják az ananászt egy pizzán – míg vidéken a húsos, tartalmasabb feltétek a favoritok. Ugyanakkor abban nagy az egyetértés, hogy a kemencés pizzák a legfinomabbak.

Ha a Balaton déli partján jársz, mindenképp meg kell kóstolnod egy eredeti fatüzelésű kemencében sült pizzát!
A Pizza Zamárdi egész évben nyitva van, így bármikor rendelhetsz egy fenséges olasz vagy magyarízvilágú pizzát. Étlapunkon vegetáriánusok, illetve húsimádók is találnak ízlésüknek megfelelő pizzát. Bármelyik pizzát kérheted vékony tésztával is, illetve kedved szerint plusz feltéteket is rendelhetsz rá. Zamárdiban ingyen szállítunk házhoz!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!