Költöztetés Budapesten? Servitius a megoldás!


Szeretné cégét új telephelyre költöztetni Budapesten?

A Servitius Transport segítségére lesz az irodaköltöztetésben is! Komplett irodák, irodaházak bútorainak és eszközeinek költöztetése komoly odafigyelést és precizitást igényel.

Éppen ezért érdemes profi szakemberekre bíznia a munkát. A számítógépek, monitorok, nyomtatók, valamint egyéb informatikai és szakmai felszerelések szállításakor fokozottan ügyelünk a biztonságra, így Önnek nem kell aggódnia, a berendezések épségben célba érnek.

Servitius költöztetés Budapest

Irodaköltöztetés esetén célszerű a külön-külön irodák bútorait és gépeit színnel,

számmal vagy más módon megjelölni a könnyebb beazonosítás érdekében, hogy az új helyen gördülékenyebben menjen a beköltözés. A Servitius Transport sokéves tapasztalattal rendelkezik a bútorszállítás terén, így az irodaköltöztetésnél általános nagy bútormennyiség sem jelent problémát. Megbirkózunk az olyan nehéz tárgyakkal is, mint páncélszekrény, kazán vagy zongora.

Ha kell, ablakon vagy balkonon keresztül is tudunk leengedni és felhúzni nehéz berendezéseket. Nagyobb vállalatok sokszor nem szívesen állnak le az irodaköltöztetés miatt a munkával, így azt hétvégén kell megoldani. A Servitius Transport számára ez sem akadály! Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk.

Akár az adott napon is megkezdjük a költöztetést Budapesten, amennyiben van szabad kapacitásunk. Cégünk költöztet Budapesten, vidéken, sőt még a határon túl is vállal bútorszállítást.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!