Komplex fogászati ellátás Győrben


Fogfájás vagy ínygyulladás kínozza? Ne várja meg, míg súlyosbodik a probléma! A Dentys győri fogorvosi rendelőjében gyors, fájdalommentes és eredményes kezelésben lesz része. Képzett munkatársaink örömmel várják a gyógyulni és szépülni vágyókat.

A rendelő kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk a nyugodt, barátságos környezetre és a legmodernebb eszközök beszerzésére. Szeretnénk elérni, hogy pácienseink számára a fogorvosnál tett látogatás teljesen stresszmentes legyen. Gyermekfogászatnál ez különösen fontos, ilyenkor még körültekintőbbek vagyunk.

Első alkalommal a fogorvosi konzultáció során egy teljes szájüregi átvizsgálást végzünk, mely során szükség szerint digitális panoráma- vagy kisröntgen felvételt is készítünk. A vizsgálat során fény derülhet fogszuvasodásra, fogkőre, rosszul záródó fogpótlásokra, gyulladásokra stb.
A fogorvos a vizsgálat után felállít egy kezelési tervet, amelyben részletes tájékoztatást kap a javasolt kezelésekről, illetve az árakról.

Fogászatunkon a rutinnak számító fogtömés, gyökérkezelés, fogágybetegségek kezelése és kisebb beavatkozások mellett szájsebészeti kezelésekkel, fogpótlások készítésével, implantációval és esztétikai beavatkozásokkal is foglalkozunk. Forduljon hozzánk bátran akár teljes műfogsor készítésével is. Az egyedülálló, rugalmas Vertex Thermo Sens fogsort könnyű megszokni, kényelmes viseletet biztosít. Más megoldást szeretne? A Dentysnél az Ön igényeihez igazodunk. Tervezzen velünk, hogy szájüregének, fogainak egészsége és ezáltal a mosolya is hibátlan legyen!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!