Letelepedés Kanadában IELTS nyelvvizsgával


AZ IELTS nyelvvizsgán nem lehetséges megbukni, minden esetben jár bizonyítvány

Kanada már a huszadik század eleje óta, különösen az elmúlt évtizedekben igen vonzó célországnak számít bevándorlás szempontjából, mivel a területileg is hatalmas állam technológiailag fejlett, erős ipara és gazdasága jelentős külföldről érkező munkaerőt képes felszívni. Egyike a világ leggazdagabb államainak, az egy főre jutó nemzeti jövedelem (GDP) is kiemelkedő.

Az országban a francia mellett a másik hivatalos nyelv az angol, és ha neked is terveid között szerepel a letelepedés Kanadában, az IELTS szükséges számodra is. Felmerülhet a kérdés, mi is az az IELTS? Az IELTS egy mozaikszó, az International English Language Testing System (Nemzetközi Angol Nyelvű Nyelvvizsgarendszer) kezdőbetűiből áll össze.

Napjainkban világszerte ez a legnépszerűbbnek számító angol nyelvi teszt, évente több, mint kétmillió vizsgázóval. Kiemelkedő népszerűségét több tényezőnek köszönheti, talán a legfontosabb, hogy a világon mindenütt elfogadják letelepedés céljából, és jelenleg 140 ország 9000 tudományos, kormányzati és munkáltatói szervezete is jóvá hagyja, mint nyelvtudást igazoló dokumentumot.

AZ IELTS nyelvvizsgán nem lehetséges megbukni, minden esetben jár bizonyítvány, csupán az arra kapott pontszám számít. A vizsga külön részeire külön pontszám jár (0-tól 9-ig) amit végül átlagolnak. Regisztrálj te is az ieltsnyelvvizsga.com oldalon, hogy hozzáférj online IELTS nyelvtanfolyamainkhoz, amiket Nagy-Britanniában és Ausztráliában tanító nyelvtanárok állítanak össze.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!