Magas színvonalú fogászati ellátás Budapesten


Csúcstechnológiával felszerelt fogászat várja a kedves érdeklődőket Budapesten. A Király Dent magánklinikán 26 tagú szakképzett team dolgozik azon, hogy a páciensek a belépéstől a távozásig maximálisan elégedettek legyenek.

Célunk, hogy a kezelések a legmagasabb színvonalon, fájdalommentesen történjenek. Klinikánkon a fogászati problémák szinte teljes palettáját ellátjuk: gyökérkezelés, tömések, húzások, szájsebészet, fogszabályozás, fogpótlás, valamint esztétikai beavatkozásokat is végzünk. Rendelőnkben az altatásos fogászat lehetőségét is megteremtettük, amennyiben a páciens szorong, pánikol a kezeléstől.

Az altatás során a természetes alváshoz hasonló állapotba kerül a beteg, a beavatkozás alatt folyamatos oxigén és altatógáz ellátást biztosítunk a tüdőnek. A másik opció az éber szedáció, amikor a páciens kábult állapotban van, nem érez fájdalmat, viszont kommunikálni tud.

A modern fogászati technikáknak és tapasztalt orvosainknak köszönhetően az ijesztőnek tűnő szájsebészeti beavatkozások is teljesen fájdalommentesek.

A Király Dentnél prémium kategóriás eszközökkel és anyagokkal dolgozunk, minden igényt kielégítő higiénés körülmények között. Tudjuk, hogy a fogfájás nem válogat és mindig a legrosszabbkor jön, ezért Király utcai rendelőnkben fogorvosi ügyelet áll rendelkezésére, ahol nincs szükség előzetes bejelentkezésre. Szeretettel várjuk régi és új pácienseinket.

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!