Hurghadai utazás Egyiptomba

Meneküljön el a hétköznapoktól Egyiptomba


Ha a szürke és fárasztó hétköznapokból szeretne kiszakadni egy kis időre, Egyiptom mesebeli tájai a tökéletes helyszínek ehhez. Az aktív és a passzív pihenésre vágyók is megtalálják itt, amit keresnek: luxusszállodák a homokos tengerpartokon sorakozva, nyüzsgő éjszakai élet a Kairóhoz hasonló nagyvárosokban, lenyűgöző hegycsúcsok a Sínai-félszigeten és természetesen Egyiptom jelképei, a hatalmas piramisok és a misztikus Nagy Szfinx.

Ha Egyiptomot választjuk, Hurghadát vétek lenne kihagyni, ugyanis az ország legszebb üdülőjeként híresült el.

Ha a hurghadai utazásra csak ősszel van időnk, az sem ront az élményen, ugyanis itt szinte egész évben kellemes az időjárás, mivel itt még télen is ritka, hogy 15 foknál hidegebb van, és a tenger vize sem gyakran csökken 22 °C alá.

Egyiptomi utazás

Elhelyezkedése is igazán egzotikus, körülbelül 500 kilométerre Kairótól, délkeleti irányban találjuk a Vörös-tenger partján. A strandolni vágyókat kristálytiszta vizű tenger és finom homokkal borított partok várják, az autentikus turistapiacon tradicionális, kézzel készített emléktárgyakat szerezhetünk be a barátságos árusoktól, például kézzel festett kerámiákat.

Aki a búvárkodást próbálná ki, arra gyönyörű korallzátonyok várnak, amelyek lenyűgöző élővilágát üvegfenekű hajóval is megcsodálhatjuk a tiszta, türkizkék vízben. A kalandvágyóbbak terepjáróval vagy tevével is felfedezhetik a környező sivatagot.

Foglald le még ma álmaid hurghadai utazását az Invia segítségével!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!