Mi a pellet kályha?

Melegedjen a Netkazánnal!


Amennyiben építkezik, vagy otthonát újítja fel, a fűtési rendszer kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés, ami eldöntésre vár. Először azt kell meghatározni, hogy tulajdonképpen mivel szeretnénk fűteni.

Ha nem szeretné hónapról hónapra a magas gázszámlákat fizetni, mindenképpen érdemes elgondolkodni a napjainkban ismét egyre népszerűbbé váló vegyestüzelésen. Fával és mezőgazdaságból származó hulladékkal is fűtheti ezeket a kályhákat, a pellet kályha ráadásul kifejezetten környezetbarát.

Mi is az a pellet?

Fűrészport, faforgácsot vagy faaprítékot pellet formába préselnek. Használatuk egyre terjed a tüzeléstechnikában, mivel nagyon könnyen ég, azonban a tűzifánál jobban hasznosítható az automatizált otthoni tüzelőrendszerekben. A megújuló energia kedvelői a Netkazán webáruházában természetesen a legmodernebb napkollektorokat is megtalálják, azonban ha a cél az igazán egyedülálló és otthonos hangulat, egy kandalló a nyerő megoldás.

Bár természetesen megvannak a maga hátrányai, mint a fa hordása és a hamu eltűntetése, egy elegáns, látványos kandalló a lakás valódi dísze lehet; téli estéken előtte üldögélni és olvasgatni lenyűgöző érzés. Megtalálja nálunk a vízteres kályhákat is, amiket már korábban kiépített fűtésrendszerére is ráköthet.

Ha döntésében szakmai segítségre van szüksége, kérje bátran ügyfélszolgálatunk segítségét!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!