Ha webshop, weboldal fordításra van szüksége, keresse a Miskolci Fordítóirodát!


Ma egy cég számára elengedhetetlen az internetes jelenlét. A legtöbb ügyfél és vásárló az interneten keres rá először a kívánt termékre vagy szolgáltatásra. De egy egynyelvű weboldal így sem mindig bizonyul elegendőnek, sokszor szükség lenne arra, hogy más anyanyelvű látogatók is megértsék és igénybe vegyék cége szolgáltatását vagy vásároljanak Öntől.

Ha webshop, weboldal fordításra van szüksége, keresse a Miskolci Fordítóirodát! Javasoljuk a szomszédos országok nyelveit, valamint az angolt, hiszen világnyelvről van szó, melyet rengetegen beszélnek.
Ha csak azt vesszük, hogy Önnek magyarországi cége van, akkor ajánlott a román, ukrán, szlovák, szlovén, szerb, német, horvát és angol honlap fordítás. Így már biztos lehet benne, hogy oldala látogatottsága és üzleti forgalma is megnő.

A Miskolci Fordítóiroda rövid határidővel vállalja weboldala fordítását szinte bármilyen nyelvre, illetve idegen nyelvű weblapok magyarra fordítását is.

honlap, weboldal fordítás

A fordítás a teljes honlapra vonatkozik: termékleírásokat, általános szerződési feltételeket, stb. is magába foglal.

A honlap fordítás megrendeléséhez elegendő, ha elküldi nekünk emailben az URL-t, jelzi milyen nyelvre szeretné lefordíttatni, mi pedig megnézzük az oldalt, majd javaslatot teszünk az árra és határidőre. Mindamellett, hogy alacsony árakkal dolgozunk, ráadásul több nyelv esetén még engedményt is adunk, ingyenes keresőmarketing szolgáltatásunkat is igénybe veheti, hogy látogatottságát ezúton is növelje. Keresse a Miskolci Fordítóirodát!

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!