Ne bízza másra kertje karbantartását


Ki ne szeretne otthonába egy gyönyörű kertet, ami a pihenés és a rekreáció ideális helyszíne? Azonban nem mindenki kedveli a kertészkedést, talán Önnek sincs kedve, vagy éppen ideje kertjével rendszeresen törődni, ami ráadásul többek között bizonyos szintű hozzáértést is igényel.

A kertfenntartási munkákat épp olyan gyakran kell végezni, mint bármilyen más, otthonunkkal kapcsolatos teendőket, különben a kert elveszíti egységes stílusát és szépségét. Fontos tudnivaló még, hogy egy elhanyagolt kert rendbehozatala sokkal költségesebb, mint rendszeres gondozása.

kert karbantartás Siófok

A Kertner Kertészetre ebben is számíthat, ugyanis kertek tervezése és építése mellett tevékenységi körünkbe tartozik a kert karbantartás Siófok területén, továbbá a környező településeken, Balatonboglártól egészen Balatonalmádiig. Az, hogy épp mi a kertben a teendő, az adott időszaktól függ; márciusban permetezés, műtrágyázás, metszés és gyepszellőztetés van terítéken, még áprilisban a bokrok és sövények rendszeres metszése, gyomlálás és fűnyírás van soron.

A pázsitgondozásra és a növényvédelemre a tavasztól őszig terjedő időszak egészében figyelmet fordítunk, továbbá a vegyszerezés és a lombelszállítás tipikus őszi feladatok.

Amennyiben a Kertner Kertészetre bízza kertjét, nem kell attól tartania, hogy felzavarjuk a szomszédság nyugalmát, például nem nyírunk füvet a kora reggeli órákban, továbbá eszközeink halkak és modernek. Ha kert karbantartás Siófok környékén, a Kertner Kertészetre számíthat.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!