Ne mondj le a kényelemről szigorú dresscode mellett sem


Rengeteg olyan munkahely van, ahol valamilyen dresscode-ot kell követnie az alkalmazottaknak. Az üzleti életben, vagy akár állami szférában is elvárás lehet, hogy mindig tiszta, igényes, minőségiöltözéket viseljenek a dolgozók. Szerencsére mára túlléptünk az ódivatú, előnytelen szabású kiskosztümökön, helyette stílusos, csinos és változatos a ruha kínálat.

Ha a te munkahelyed is megköveteliaz elegáns megjelenést, bizonyára nem csak egy klasszikus, üzleti harisnya lapul a szekrényedben. A harisnyát lehet szeretni vagy nem szeretni, abban egyetért mindenki, hogy ha már hordani kell, akkor legyen jó minőségű és kényelmes.

A Conte Elegant termékei pontosan ezeket a szempontokat testesítik meg, ráadásul igényes, elegáns megjelenést kölcsönöznek. A hétköznapi üzleti harisnyák is prémium minőségű anyagból készültek, csakúgy, mint különlegesebb társaik. Alkalmakra éppúgy találsz megfelelő Conte harisnyát, combfixet vagy harisnyazoknit, mint a mindennapokra.

Ha merészebb, feltűnőbb megjelenést szeretnél elérni, válassz a mintás darabok közül. Egy csipkés harisnya például tökéletes választás estélyekre, partikra vagy esküvőkre. Fantázia és üzleti harisnyáink is elérhetők többféle színben és méretben.

Rugaszkodj el a sima testszíntől és próbálj ki valami újat! Egy diszkrét mintázatú harisnya akár a business stílusba is beilleszthető – persze megfelelő öltözékhez. A Conte kényelmes harisnyái tökéletesen simuló viseletet és könnyedséget biztosítanak a számodra.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!