Nehéz tárgyak elszállítása

A Speciális Szállítás számára semmi sem lehetetlen


A rendkívül túlsúlyos tárgyak költöztetése, szállítása különleges szakértelmet, rutint és felszerelést kíván, azonban a Speciális Szállítás épp ilyen feladatokra specializálódott. Bizalommal fordulhat hozzánk, ha Önnek nehéz tárgy szállítására van szüksége, legyen szó például kazánról, zongoráról, jakuzziról vagy páncélszekrényről.

nehéz tárgyal ekszállítása

Ipari gépek, kültéri klíma egységek és orvosi felszerelések mozgatása sem okoz gondot. Természetesen nem csak a kívánt címre szállítjuk le a tárgyakat, de felvisszük az emeletre, vagy lejuttatjuk alagsorba, pincébe is.

Több száz kilós terhet erre kifejlesztett szerszámok segítségével mozgatunk lépcsőn, például elektromos lépcsőző gép is rendelkezésünkre áll. Eszközeink, szerszámaink teljes mértékben európai színvonalúak, több, különböző méretű teherautónk van, de KCR önrakodó darus autót is biztosítunk szükség esetén.

Egy különösen nehéz tárgy szállítása egyedülállóan nagy felkészülést igényel, azonban minden munkatársunk átlagon felüli fizikai erőnléttel és több éves tapasztalattal rendelkező szakember, akik gyorsan, de biztonságosan, összeszokott csapatként végzik el a rájuk bízott munkákat.

Nehéz tárgy szállítás mellett belföldi vagy nemzetközi költözés esetén is állunk rendelkezésére, az Európai Unió teljes területén vállalunk költöztetést. Kérjen tőlünk egy jó ajánlatot elérhetőségeinken!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!