Nyugalom és kikapcsolódás Balatonfüreden!


Kapcsolódjon ki Balatonfüred hangulatos városában – nem csak a nyári szezonban. Balatonfüred a tó északi partjának egyik legkedveltebb helye, mely egyaránt alkalmas nyugodt kikapcsolódásra és aktív pihenésre.

Balatonfüred egyik legikonikusabb helyszíne a Tagore sétány, ahol bármely évszakban ajánlott végigsétálni. A sétányt kávézók, éttermek és üzletek szegélyezik, de a közelben található a Gyógy tér és a Kiserdő is.

A város híres az itt feltörő szénsavas forrásvizekről, melyet máig használnak a gyógyászatban is. A gyógy téri Kossuth Lajos forrás a legkeresettebb az idelátogatók körében, mely fölé 12 oszlopból és az általuk tartott tetőből álló klasszicista ivócsarnokot építettek az 1800-as évek legelején. A savanyúvizet régóta használják különféle betegségek kezelésére, pl. keringési és szívbetegségekre, emésztési és gyomorbántalmakra.

Aki szeretne zöldövezetben sétálni, piknikezni, annak a Kiserdőt nem szabad kihagynia. A 10 hektáros park a Szívkórház mellett helyezkedik el. A parkban játszótér és sportra alkalmas eszközök is helyet kaptak, de lehet sétálni, madarakat lesni vagy olvasni is a természetben. 1831-ben épült fel Füreden a Dunántúl első kőszínháza, melynek néhány megmaradt oszlopát a mai napig látni lehet a Kiserdőben.

Pe-ki apartman Balatonfüred

Balatonfüred szállás lehetőségeknek sincs híján, akár párral, családdal vagy nagyobb baráti társasággal érkezik. Ha egy romantikus vakációt szeretne itt eltölteni, esetleg üzleti útra jön és elkerülné a város központjának forgatagát, a Pe-Ki Lux Apartman Balatonfüred várja Önt. A közelben található például az Annagora Aquapark, mely gyalogosan 10 perc alatt megközelíthető, illetve a Füred Kemping és Üdülőfalu is.

A Pe-Ki Lux balatonfüredi szállása rendkívül jól felszerelt, kellemes és hangulatos hely. A hálóban extra kényelmes franciaágy, a konyhában főzési lehetőség, kapszulás kávé várja a vendégeket. Az esti kikapcsolódást televízió, HBO Go előfizetés, korlátlan wifi és olvasnivalók is biztosítják. Igyekeztünk apartmanunkat úgy kialakítani és felszerelni, ahogy azt mi is elvárnánk egy magára adó szálláshelytől. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük elégedett vendégeink között!

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!