Omega-3 – A nélkülözhetetlen választás


Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsav, ami a táplálkozásnak mindig is része volt,

leginkább a tengeri halakban fordul elő, de az édesvíziekben nem. Pozitív hatásait azonban csak az utóbbi évtizedekben fedezték fel.

A 90 darabos Omega-3 Salmon Oil Plus táplálékkiegészítő számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami segít egészségünk megőrzésében, szedése mindenkinek ajánlott. Kismamák számára különösen fontos az elegendő omega-3 bevitele, mert hozzájárul a magzat fejlődéséhez, illetve a csecsemők mentális fejlődéséhez és látásélességének kialakulásához.

Az Omega-3 Salmon Oil Plus ezen felül csökkenti a szívinfarktus és érelmeszesedés kockázatát is, mivel csökkenti a vér koleszterinszintjét, és a depresszió tüneteire kifejtett pozitív hatásait is megfigyelték.

Utóbbi azzal magyarázható, hogy az omega-3 hiánya az agyműködés olyan zavarát okozza, ami gátolja a stresszoldás természetes folyamatait. Az Omega-3 Salmon Oil Plus kapszulában tiszta, természetes lazacolaj található, ami gondoskodik napi omega-3 beviteléről.

Látogasson el a Gnldshop webshopba, ahol egy gyors regisztráció után kedvezményes áron vásárolhatja meg a Omega-3 Salmon Oil Plust!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!