Design Terminal őszi startup-mentorprogram

Rekordjelentkezés a Design Terminal startup-programjába


A mentorprogramoról általában:
A Design Terminál intenzív vállalkozásfejlesztő programjában a startupok üzleti modelljét, jogi és szervezeti hátterét, valamint marketingkommunikációját fejlesztik három hónapon keresztül.

A mentoráláson részt vett cégek alkalmasak lesznek első befektetőjük fogadására és ezáltal értékesebbé válnak. A program érdekessége, hogy a Design Terminál csak olyan vállalkozásokat segít, akik üzleti ötletükkel valamilyen társadalmi probléma megoldásához is hozzájárulnak.

Design Terminal startup

Az elmúlt évek mentoráltjai között szerepelt a sürgősségi betegellátást könnyítő GyermekSOS, a kerekesszékesek közlekedését segítő Route4U és az energiatermelő utcaburkolatot fejlesztő Platio. A tehetséggondozó programot hazai és nemzetközi nagyvállalatok mellett az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) is támogatja.

Bővebben: Design Terminal őszi startup-mentorprogram

A Design Terminal bejelentette, hogy V4 Startup Force néven startup-ösztöndíjat indít a visegrádi régióban. A legjobb négy, országonként egy, a mezőnyből kiemelkedő startup részt vesz egy 10 napos, intenzív budapesti mentorprogramon, majd egy 8 napos tanulmányúton a visegrádi régióban.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!