Pénztárcabarát takarítógép kölcsönzés az Intercleantől


Az Interclean talán mindenkinél jobban otthon van a takarítástechnika világában, ezért mindenképpen érdemes őket keresni, ha ipari minőségű takarítóeszközökre van szüksége üzlete vagy üzeme, illetve ezek környékének a tisztántartására.

Ezek a gépek azonban súlyos százezrekbe kerülnek még használtan is, de a ráülős gépek esetében a milliós nagyságrendű vételárak sem számítanak ritkának. Ezen felül, ha valamilyen technikai meghibásodásra kerül a sor, az további költségekkel jár; ezzel szemben ha a takarítógép kölcsönzést választja az Intercleantől, csupán a barátságos napi-, heti- vagy havidíjakkal kell számolnia, ugyanis ha valamelyik gép elromlik, azt munkatársaink haladéktalanul kicserélik.

Bármilyen felületek tisztítására is keres eszközöket, nálunk megtalálja. Többek között kifogástalan minőségű seprőgépek, súrológépek, nagyteljesítményű ipari porszívók és sokoldalú takarítógépek olyan megbízható és jó nevű márkáktól, mint a Kärcher, Comac, Cleanfix vagy a Nilfisk. Számos gépünk rendelkezik innovatív vízszűrő rendszerrel, aminek köszönhetően nem jut a levegőbe vissza por.

Használatuk után ezért nem érzi porral telinek a levegőt, ami nem csupán a közérzeten javít, de az allergiás tüneteket is csökkenti.

A takarítógép kölcsönzés előtt mindenképpen érdemes figyelembe vennie, hogy mekkora területen kívánja használni, illetve hogy beltérben vagy kültéren is szükséges e a gépek használata. Döntsön bárhogyan is, az Intercleanben garantáltan nem fog csalódni; ezt elégedett ügyfeleink valóságos tömege is igazolhatja.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!