Sárvár hotel és szálláslehetőségeit tekintheted át a lehető legegyszerűbben


Pihenj te is Sárváron!

Sárvár egy nyugat-magyarországi város Vas megyében, és Sárvár hotelei igen népszerű turista célpontnak számítanak, amit alátámaszt az a tény, hogy 447 ezer vendégéjszakájával az országban nyolcadik helyen áll, ami a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák számát illeti.

A legtöbb turista Ausztriából, Csehországból és Németországból érkezik. A sok látogató természetesen nem véletlen, a város bővelkedik látnivalókban, például itt található a Nádasdy-vár, ami egy tizenharmadik századi eredetű kastély, ami a tizenhetedik században nyerte el mai, reneszánsz stílusát.

Katolikus temploma középkori eredetű, és számos más, több évszázados épület is várja a látogatókat.
A pihenni vágyók egyik kedvelt célpontja a Gyógy- és Wellnessfürdő. Kapuit 2002-ben nyitotta meg, és több ízben is elnyerte a Magyar Wellnes Társaság és az Europespa rangos díjait. A fürdőt a Magyarországon legmagasabb, négycsillagos kategóriába sorolják. A SzállásKérés.hu weboldalon Sárvár hotel és szálláslehetőségeit tekintheted át a lehető legegyszerűbben, és találhatod meg a számodra legideálisabbat.

Sárvár hoteleiről informálódhatsz a korábbi vendégek értékeléseit és tapasztalatait olvasva is, és online is foglalhatsz természetesen szállást. Október végén is megéri ide látogatnod, ugyanis hagyományosan ilyenkor tartják a Simon-Júdás vásárt, ilyenkor Sárvár főutcája piactérré alakul.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!