Rendezvényhelyszínek a lenyűgöző Dunakanyarban!


Magyarország számtalan természeti csodával és lélegzetelállító tájakkal rendelkezik, melyek közül kiemelkedő az egyedülálló Dunakanyar. A Visegrádi-hegység és a Börzsöny hegyei között folyó Duna kanyarulata kétségkívül az ország egyik legszebb pontja. A vidék megannyi kikapcsolódási lehetőséget és programot tartogat az odalátogatóknak, például megtekinthetik a történelmi Visegrádi fellegvárat, kirándulhatnak a Rám-szakadékban,felmászhatnak a Prédikálószékrevagya Hegyes-tetőre, a közeli éttermekben pedig kitűnő ételek és borok várják a vendégeket.

A Dunakanyar csodálatos és kedvelt helyszíne különböző rendezvényeknek is, a céges csapatépítőktől a káprázatos esküvőkig. A cegeshelyszinek.hu oldalon egy helyen megtalálja azokat a szállásokat, éttermeket, ahol lehetőség van különleges események megrendezésére is.

A Dunakanyar lenyűgöző látványát élvezhetik a vendégek a Thermal Hotel Visegrád szobáiból. A csendes, barátságos környezetben fekvő szálloda céges és privát rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A tíz különböző méretű (részben összenyitható) rendezvényterem kiváló helyszíne konferenciáknak, partnertalálkozóknak, családi eseményeknek, esküvőknek. Hasonlóan csodálatos panoráma fogadja a Nagyvillám Étterembe érkezőket, ahola természetes megvilágítású termek elegáns, romantikus enteriőre közkedvelt helyszíne esküvőknek és családi ünnepeknek.

Kimondottan céges rendezvények ideális helyszíne a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda, amely több mint 15 éve foglalkozik konferencia- és rendezvényszervezéssel. A 80 fő befogadására alkalmas konferenciaterem két részre bontható, emellett egy 10 és egy 15 fős tárgyaló, egy 80 fős fedett terasz és egy 50 fős nappali is rendelkezésre áll. A szálloda romantikus, vidéki stílusa miatt tökéletesen megfelel kis létszámú esküvők megrendezésére is.

Visegrád és környéke igazán egyedülálló helyszíneket rejtegetnek, melyek teljes választékát megtalálja a cegeshelyszinek.hu-n. Szakadjon ki Ön is a hétköznapi nyüzsgésből és szervezze privát vagy céges rendezvényét a festői szépségű Dunakanyarba!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!