RTL Klub - a minőségi kikapcsolódás


Ne maradjon le kedvenc tévécsatornájának műsoráról! A musor.tv internetes műsorújságban nyomon követheti hol mit adnak. Az egyik legnépszerűbb és legnagyobb hazai kereskedelmi tévécsatorna az RTL Klub, mely 1997 óta nézők millióit ülteti a képernyők elé, nézettségi rekordokat és hűséges rajongókat is magáénak tudhat.

Az RTL Klub műsor kínálata napról napra érdekes témákat, friss híreket és minőségi szórakozást biztosít.

Minden hétköznap reggel rajzfilmekkel várja a korán kelő gyerekeket, utána pedig kezdődik a Reggeli című ébresztő show, ami vidámsággal, könnyed témákkal, mindig más vendégekkel segíti a reggeli készülődést. Szintén nagyon népszerű tájékoztató, közéleti RTL Klub műsor a Fókusz és a Fókusz Plusz, melyeket érdemes követni, ha szeretnénk tisztában lenni a világ aktuális eseményeivel, lebilincselő történeteken, érdekességeken keresztül.

Az RTL Klub saját és átvett, licenszelt műsorokat is sugároz.

A jelenleg futó A Fal című játék show világszerte nagy sikernek örvend és ez hazánkban sincs másképp. Az izgalom és az érzelmek a tetőfokra hágnak, hiszen a játékosok hatalmas pénznyereményt vihetnek haza.

Az RTL Klub műsorában nem csak mozifilmek, játék- és riportműsorok, hanem sorozatok is helyet kapnak. A saját gyártású Barátok Közt már 20 éve a legnézettebb hazai sorozatok egyike. Külföldi, szinkronizáltak közül pedig népszerű a Szulejmán, Dr. Csont, Vámpírnaplók és a Breaking Bad is.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!