Spórolj Hajdu bojlerrel


Melegvízre minden egyes otthonnak szüksége van, lehetőleg azonnal, és ehhez szükséges egy minőségi bojler. Bojler vásárlásakor a legelső dolog, amit el kell döntenünk, hogy hőszivattyús vagy elektromos megoldást választunk, ami az ár szempontjából sem mellékes.

A legtöbb háztartásban a melegvíz előállítása igényli a fűtés után a legtöbb energiát, így az ideális űrtartalmú bojler kiválasztása rendkívül fontos az energiatakarékosság szempontjából. Ez leginkább a házban lakók létszámától és melegvíz használati szokásaiktól függ.

Egy két fős család esetén például nem hatékony egy viszonylag nagy, 120 literes bojler megvásárlása, egy négyfős háztartásnak viszont épp ideális lehet, még akkor is, ha a gyors zuhanyzások helyett a több melegvizet igénylő fürdést preferálják. Azzal is energiát spórolsz, ha a vizet nem melegíted 60 Celsius foknál melegebbre, az ennél forróbb vizet ugyanis úgyis lehűtöd felhasználás előtt.

Ez a módszer az olcsóbb éjszakai áram felhasználásával kombinálva jelentős spórolást eredményez.

A Netkazán webáruház a legjobb, leginkább bevált márkák termékeit kínálja, többek között Aquastic, Elnett, Ariston és Hajdu bojlerek között válogathatsz. A Hajdu bojler az elmúlt évtizedekben legendás hírnévre tett szert Magyarországon, kivételes megbízhatóságának és minőségének köszönhetően.

Számos példány már a 70-es, 80-as évek óta megállás nélkül látja el feladatát, ami igazán figyelemre méltó. Ha bizonytalan vagy a választásban, munkatársaink örömmel segítenek az ideális bojler kiválasztásában.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!