Stílus és pontosság – ez a Citizen karóra


Elsőre talán azt hihetjük, hogy a karórák időmérő funkcióját mára tejlesen átvették a modern kütyük, például az okostelefonok, azonban ez nem egészen így van: vannak alkalmak, például egy vizsgán, amikor nem lehetséges, vagy csak nem ajánlott elővennünk a telefonunk, továbbá a csuklónkra pillanatanunk egyébként is sokkal kényelmesebb és gyorsabb.

Hiba lenne azonban azt hinnünk, hogy egy karóra csupán időmérésre jó. Egy stílusunkhoz illő karóra mindig divatos kiegészítő, ráadásul viselése egy pontos ember benyomását kelti már első ránézésre is. Ha a stílus és minőség egyedi kombinációját keresed, a Citizen karórákat neked találták ki!

A Citizen nem csak egy jól csengő márkanév,

de a szó – polgár - jelentéssel is bír: közel egy évszázada, 1924-ben, a márka indulásakor az órák még igazi luxuscikkeknek számítottak, nem mindenki engedhette őket meg magának, azonban az alapítók elképzelése szerint egy Citizen órát a világ bármelyik polgára megvásárolhat magának. A Citizen karórák híresek tartósságukról és strapabírásukról.

Már a múlt század ötvenes éveiben lenyűgözték a bemutatókra összesereglett nézőket, amikor helikopterekből Citizen karórákat dobtak le nagy magasságból, és azok minden további nélkül működtek tovább, ezzel tovább növelve a márka hírnevét. 1957-ben a Citizen bemutatja az első vízálló órát Japánban.

Te is részese lehetsz ennek a lenyűgöző örökségnek, amennyiben ellátogatsz a Diamond óra-ékszer webshopba.

Akár a rozsdamentes acél, akár a bőrszíjas órák a kedvenceid, nálunk mindenképp megtalálod a neked való Citizen karórát, nézz be hozzánk még ma!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!