Szőnyegtisztítás házilag könnyedén és gyorsan


A nagytakarítás során szőnyegeinket is igyekszünk megtisztítani, ez általában alapos porszívózást, átkefélést jelent. Sokan alkalmaznak szőnyegtisztító habokat, porokat, azonban ezek nem jutnak elég mélyre a szőnyeg szálai közé. A leghatékonyabb megoldást egy szőnyegtisztítógép használata jelenti.

A nagyteljesítményű Kärcher ipari szőnyegtisztítógéppel szinte megújulnak padlószőnyegei. A gép tisztítószeres vizet spriccel a felületre, a szívófej pedig gyorsan fel is szívja a koszos vegyszeres vizet, ezáltal eltávolítva a szennyeződéséket és rövidítve a száradási időt.

A kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest valamennyi kerületében történhet, a Budapesti Gépkölcsönző házhozszállítja a megrendelt gépet és a bérlés lejárta után vissza is viszi azt.

Nálunk nincs kaució, sem szállítási díj. A kárpittisztító az egész lakás takarításában segít, hiszen padlószőnyeg mellett ágybetétek, ágymatracok, ülőgarnitúrák, kárpitozott bútorok mélytisztítására is alkalmas, sőt még autókárpitjához is használhatja. A gép fertőtlenítő hatása miatt különösen ajánlott kisgyermekes családoknak, és kisállatot tartó háztartások számára is.

A takarítógép használata után a különbség látható és érezhető lesz. A lakás levegője felfrissül és a tisztítószer miatt megtelik jó illattal. Ön is kipróbálná? Kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesten, olcsón a Budapesti Gépkölcsönzőtől!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!