Tekintsük át a mindennapjainkban már természetessé vált cselekvéseinket

Fürdőszoba kiegészítők


A fürdőszoba kiegészítők legalább olyan fontosak, mint egy bútor vagy egy elektronikai eszköz.

Ezekkel szintén ki tudjuk mutatni a stílusunkat és a praktikus elrendezés mellett helyet szabadíthatunk fel saját magunk számára. Tekintsük át a mindennapjainkban már természetessé vált cselekvéseinket, amihez javában hozzájárulnak a fürdőszoba kiegészítők.

Ébredés után és lefekvés előtt elengedhetetlen a fogmosás, ehhez viszont szükségünk van fogmosó pohárra és fogkefetartóra, ami lehet a polcon vagy a falra felszerelve. A mosdó használata után megköveteljük a kézmosást, ezért szükség van szappantartóra, ami szintén polcon vagy falon helyezkedhet el. Napjainkban egyre elterjedtebb a szenzoros szappanadagoló, ami higiénikus, mert érintés nélkül használható. Működtetése elemmel történik. A hölgyek számára kihagyhatatlan fürdőszoba kiegészítő a hajszárítótartó és nem utolsó sorban a kozmetikai tükör.

A kádat és a zuhanykabint érdemes szivacstartóval ellátni, hogy megkönnyítsük a magunk dolgát. Szintén helyet spórolhatunk, ha az ajtóra akasztót teszünk, ezzel a kihasználatlan helyet varázsoljuk hasznossá.
Helytakarékos megoldás a falra szerelhető törölközőtartó karika, mely többféle formában kapható. Ha fürdőnkbe a törölközőn kívül szeretnénk papírtörlőt is használni, akkor érdemes felszerelni egy kéztörlő adagolót.

Fürdőszobai kiegészítőként is megemlíthetjük a papír zsebkendő tartót, ámbár minden helyiségben jól jöhet, ha kéznél van. Különböző stílusos termékek közül válogathat kedvére.

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!