Teljes tulajdonszerzés már az ingatlan árának 20%-áért!


Szeretné valamilyen értékálló tárgyba fektetni a vagyonát? Használja ki a Four Generations Property által kínált lehetőséget és fektessen ingatlanba!

A befektetési ingatlan vásárlása hosszú ideje az egyik legkedveltebb befektetési forma Magyarországon. Az ingatlan befektetés történhet közvetlen vagy közvetett módon. Közvetett befektetés, amikor egy ingatlanokat kezelő cégben veszünk részvényt vagy befektetési jegyet, akárcsak a befektetési alapoknál. Közvetlen pedig akkor, ha mi magunk vásároljuk meg az adott ingatlant, hogy aztán eladjuk vagy bérbe adjuk.

Befektetési ingatlant olyan településen érdemes vásárolni, ahol folyamatos a fejlődés. Tanácsos a közelében is körülnézni: van-e iskola, egyetem, milyen a tömegközlekedés, milyenek a munkalehetőségek, van-e valamilyen turistákat vonzó látványosság stb. Ezek mind olyan szempontok, amelyek fontosak lehetnek egy vevő vagy egy albérlő számára.

Mit szólna ahhoz, ha a tőke 20%-át egyösszegben kifizetve máris 1/1-es tulajdonosa lenne a kiszemelt ingatlannak? A Four Generations Property olyan konstrukciót ajánl, amely ezt lehetővé teszi. A lehetőség mögött semmilyen kétes ügylet vagy titok nincs; pusztán egy életjáradék szerződésről van szó, melyet a befektető köt a választott ingatlanban élő idős személlyel.

A tulajdonszerzéshez a szükséges tőkének mindössze 20%-át kell kifizetni egyösszegben, ezt követően már csak a havi járadék fizetendő, melynek összege nem változik. Az ingatlanhoz szükséges tőkének így akár a 80%-a likvid marad, ami nagy biztonságot nyújt. Ezzel pedig meg is dőlt az az ellenérv, amivel az ingatlan befektetést szokták jellemezni, miszerint az ilyen befektetés nem likvid.

A Four Generations Property befektetési ingatlanjaival olyan magas hozamot szerezhet, amely a tőzsdei ügyletekre jellemző, ám nem kell számolnia a kockázatokkal. Az általunk kínált befektetést nem szükséges a futamidő alatt menedzselni, gondozni, nem kell döntéseket hozni vagy tervet kidolgozni. Felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű lehetőség? Forduljon szakértő csapatunkhoz!Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!