Tonerek, tintapatronok nyomgagépekhez

Nálunk a kedvező ár nem megy a minőség rovására


Amennyiben nem szeretne kompromisszumokat kötni nyomtatáskor sem, nem csupán egy kiváló nyomtatóra van szükség, de létfontosságú a minőségi tintapatronok és tonerek beszerzése is. Kevéssé ismert tény, de a felhasznált papír minősége is fontos, ha ideális végeredményt szeretnénk. Épp ezért a Toner Depot nem csupán remek minőségű utángyártott és eredeti tonereket és tintapatronokat kínál, hanem a legjobb fotópapírt és irodai papírt is.

Canon tintapatronok

Ha választékunkban nem találja meg az Ön által keresett termékeket, lépjen velünk kapcsolatba, és mi beszerezzük. Kizárólag ellenőrzött belföldi és külföldi beszállítókkal dolgozunk, továbbá minden termékünket teszteknek vetjük alá.

Ha szeretné a tonerek és tintapatronok cseréjét a lehető legolcsóbban megejteni, a drága, eredeti termékek helyett választhat alternatív megoldásokat is, például felújított patronokat, amelyeknél a kazettában a használt összetevőket (festékpor, chip és optikai görgő) újakra cserélik.

Szóba jöhetnek még a kompatibilis új patronok is, amik az eredeti, márkás termékek replikái.

Léteznek még olcsóbb patronok is, ezeket gyakran nevezik eco-nak, illetve B minőségű patronoknak. Ezeknél az alacsony ár már a minőség rovására megy, például spórolnak a felhasznált műanyag mennyiségén, illetve silányabb a festékpor, ami azt is eredményezheti, hogy nyomtatáskor a feketéből szürke lesz.

Nálunk ilyen silány termékeket nem talál, kizárólag A kategóriás tonereket és tintapatronokat kínálunk.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!