Válaszd a stílust, válaszd a DODO-t!


Vannak, akik azt gondolják, hogy egy étkezőszék irreleváns bútordarab, aminek kiválasztása nem fontos, talán kicsit unalmas feladat is, elvégre csupán arra való, hogy ebédünket vagy vacsoránkat elfogyasszuk rajta ülve. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Az étkezőszék az egyik legváltozatosabb bútornak számít, és nem csupán egy egyszerű ülőhely, hanem alapjaiban képes a konyha vagy az étkező hangulatát és stílusát meghatározni.

A konyha berendezése pedig legalább olyan fontos, mint a hálószobáé vagy a nappalié, mivel központi helyiségről van szó, ahol ráadásul jelentős időt töltesz. Nem feltétlenül „csak” a reggeli, ebéd, vacsora és egyéb étkezések elköltéséről van szó, de egy étkezőszékben üldögélve remekül el lehet időzni olvasgatva, beszélgetve, kávézva vagy épp bevásárlólistát írva. Ezért is fontos, hogy az étkezőszék ne csak szép, de kényelmes is legyen. Amennyiben komplett garnitúrát választasz, viszonylag könnyű dolgod van, hiszen így kizárt, hogy az asztalhoz ne passzoljanak tökéletesen az étkezőszékek. Azonban ha már rendelkezel asztallal, annak magasságát kell elsősorban figyelembe venned. Ha az étkezőasztalod magas, nem tanácsos alacsony étkezőszékeket választani mellé, de fontos, hogy akkor is be lehessen őket tolni az asztal alá, ha karfás székekről van szó.

Utóbbi különösen fontos, ha viszonylag kevés szabad térrel rendelkezel, mert sok helyet spórolhatsz így. Mivel egy étkezőszék jellemzően gyakran van használatban, fontos jellemző vásárláskor a könnyű tisztíthatóság, és előnyös, ha mozgatása is könnyű, viszont nehezen borul fel. Kisgyerekes otthonokba továbbá nem javasolt például fehér, krémszínű vagy világoskék anyaggal borított székeket választani.

A DODO Home design bútoráruház gazdag kínálattal rendelkezik elegáns, visszafogott, modern vagy épp minimalista étkezőszékekből. Bármi is az előzetes elképzelésed, színben, formában és anyagban is óriási a választék, így szinte biztos, hogy megtalálod, amit keresel, de könnyen elképzelhető, hogy épp válogatás közben szeretsz bele elsőre egy székbe.

A DODO Home étkezőszékei garantáltan hozzájárulnak az étkezések kényelméhez, és konyhád stílusosabbá tételéhez.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!