Védje otthonát a betörések ellen fix rácsokkal


Szerencsére egyre kevesebb a betöréses rablások száma Magyarországon, azonban még így is meglehetősen gyakorinak számít. A biztosítók statisztikáiból kiderül, hogy leggyakrabban készpénzt, nemesfémből készült ékszereket, szerszámokat és telefonokat, tableteket és laptopokot lopnak el, de vadász- és horgászfelszerelések, sportszerek és alkoholos italok sincsenek biztonságban. Mivel a betörések gyakran rongálással járnak, ezek tovább növelik a kárt.

Amennyiben szeretne tenni valamit a betörések ellen, érdemes a legegyszerűbb, apróbb praktikákkal, amikről mégis sokan hajlamosak elfeledkezni. Például mindig győződjön meg róla, hogy nem hagyott nyitva egy hátsó ajtót vagy egy ablakot, akár bukóra. Az udvaron se hagyjon semmi értékes, könnyen mozdítható tárgyat, mert ahogy a mondás tartja, alkalom szüli a tolvajt. Egy nyaralás örömteli esemény, amit sokan szeretnek barátaikkal, rokonaikkal is megosztani a közösségi médiában, azonban az az információ, hogy napokig nem lesz otthon, nem csak hozzájuk, hanem potenciális betörőkhöz is eljuthat, ezért érdemes ezzel is vigyázni.

Viszonylag kevés pénzért szerezhet be olyan eszközöket, amik szintén csökkentik a besurranásos rablás esélyét. Ilyenek a mozgásérzékelős lámpák, tévé szimulátorok vagy időzített lámpa kapcsolók.

Ha biztosabb megoldásokat keresne, a riasztók, térfigyelő kamerák és védőrácsok jöhetnek szóba.

Ezek közül az országban a leginkább népszerűnek a fix rácsok számítanak. Erős, masszív, darabok, amik 12x12-es négyzetacélból vagy 8mm-es köracélból készülnek. Feszítésnek és kiemelésnek is ellenállnak. Igen komoly védelemnek számítanak, a bűnözők többsége már puszta jelenléte miatt elkerüli az ezzel szerelt házakat. Családi házak ablakai, ajtói és erkélyei mellett ideális raktárak, üzletek, áruházak, bankok és kirakatok védelmére is.

Fix rácsokért forduljon a Pető Védelem Kft.-hez! Többek között több évtizedes tapasztalat, kiemelkedő minőség, hosszútávú garancia és ingyenes felmérés szól mellettünk. Fix rácsok mellett kínálunk még detektív rácsokat, ollós rácsokat és olyan lakatosipari termékeket, mint kemencék, úszókapuk vagy ipari kapuk. Termékeinket szerelőknek és viszonteladóknak is értékesítjük.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!