Vegye fel a harcot a foltok ellen!
Előbb-utóbb minden háztartásban megjelennek a kisebb-nagyobb foltok a kanapékon, foteleken vagy épp a szőnyegeken. Ezek eltávolítása frissen sem könnyű, de miután beszáradnak, különösen nehéz lehet, sőt, gyakran szinte lehetetlen feladatnak tűnhet megszabadulni a kávé vagy teafoltoktól, hogy a még makacsabbakról ne is beszéljünk.

A kézi erővel történő dörzsölés nem sokat segít, viszont károsíthatja a kárpitok, szőnyegek felületét.

Valószínűleg mindenki hallott már legalább néhány otthoni módszerről, ami állítólag eltűnteti a foltokat, ilyen például az a trükk, hogy finoman dörzsöld a sört az anyagba, hagyd megszáradni, és miután ezt kétszer-háromszor megismételted, a folt egyszerűen felszívódik.

Bizonyos foltokon működhet az ecet és szappanos víz fele-fele arányú keveréke is. A bor okozta makacs foltokat szórd le szódabikarbónával, várd meg, amíg felszívja, majd porszívózd fel. Sokan esküdnek az ammónia tartalmú ablaktisztítókra, ha fű- vagy gyümölcsfoltokkal kell elbánni, de a citromlé is népszerű módszernek számít.

Ezek a praktikák akár működhetnek is, azonban néha a folt csak nagyobb lesz tőlük, ezért ha mindenképpen biztosra szeretne menni, és újszerűen tisztává varázsolná otthonát, használjon professzionális takarítógépet! Egy ilyen eszköz mélyen, a szálak közé fecskendezi a meleg, tisztítószeres vizet, és nem csak a makacs foltoktól szabadítja meg garantáltan, de a szőnyegekben és kárpitozott bútorokban élő élősködőktől is. Ez különösen a porallergiákban szenvedők számára jó hír, mivel ennek az allergiának nem a közönséges por, hanem a poratkák az okozói. A takarítógép erős szívóhatással is rendelkezik, így a piszkos vizet képes külön tartályban összegyűjteni, ezzel jelentősen gyorsítva a száradást.

Egy ilyen, nagy tudású eszköznek azonban az ára is százezrekre rúg, nem is beszélve az esetleges alkatrészcserék költségeiről, de a tárolása sem a legegyszerűbb a viszonylag kisebb lakásokban. A szőnyegtisztító gép bérlés viszont olcsó, elérhető és kényelmes, különösen, ha minket választ!

A Takarítógép Rent Budapest minőségi, német Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gépeit barátságos árakon kölcsönözheti egy, vagy több napra. Nálunk nincs kaució, ráadásul a kiszállítás is ingyenes.

A kárpittisztító gép kölcsönzés egyszerűbb nem is lehetne!

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!