Velünk többé nem lesz gondja a tisztaságra!

Egy megbízható takarító cég aranyat ér!


Vannak, akiket a rendszeres takarítás megnyugtat és képes teljesen ellazítani, ha azonban Ön nem takarításmániás, bizonyára rendkívül elege van már a nagytakarítások végtelen körforgásából, amikor a szabadideje egyébként is korlátozott.

Korrekt takarítás

Egy megbízható takarító cég ilyenkor aranyat ér! A Korrekt Takarítás csapata az előre megbeszélt időpontokban teljeskörűen kitakarítja lakását, akár hétvégente is:padlószőnyegeit ipari minőségű, vizes bázisú takarítógéppel tisztítjuk, míg a többi szőnyeget felszedjük, elszállítjuk, majd tisztítás és szárítás után visszahozzuk. Professzionális kárpittisztító gépünknek hála kárpitozott bútorai is visszanyerik régi fényüket.

Nagytakarítás szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy ha Ön bármilyen hiányosságot talál, azt ingyen korrigáljuk.
Takarító cégünkre a kert gondozását és a házkörüli teendőket is rábízhatja. Kitakarítjuk garázsát, lenyírjuk a füvet, eltakarítjuk a lehullott leveleket és nagynyomású ipari géppelkültéri burkolatait is ragyogóan tisztává varázsoljuk. Rendszeres takarítás mellett rendelhet tőlünk alkalmi takarítást is, például tavaszi vagy őszi nagytakarítás alkalmával, vagy valamilyen rendezvény után.

Üzlethelyiségek, társasházak és irodák alkalmi és rendszeres takarítását is vállaljuk, természetesen áfás számlával.

Legyen szó akár otthoni, akár céges takarításról, amennyiben Bio takarítás szolgáltatásunkat választja, kizárólag környezetbarát, 100%-ban lebomló ökó tisztítószereket használunk, így nem csupán tisztaság, de vegyszermentes, kellemes és természetes illat marad utánunk.

Hívjon minket, vagy kérjen ingyenes visszahívást még ma!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!