A proteinek legjava a tejsavó fehérje


Izomzat építésekor, vagy megtartásához is ideális termék a tejsavó fehérje. Előnye, hogy könnyen emészthető, továbbá tökéletes fehérjeforrás. Alapanyaga a tehéntej, mivel a sajtgyártás egyik hasznos mellékterméke.

A tejsavó fehérje az aminosav profiljának hála a legmagasabb biológiai értékű proteinek közé tartozik, amit csak megvásárolhatsz. A Fittprotein webshopban a leggyakrabban whey protein név alatt találod meg a tejsavó fehérje termékeket, ugyanis ez az angol megnevezésük.

A legtöbb tejsavó fehérje különleges, nagyon finom ízekben is elérhető, mint például a kókusz, tiramisu, citrom-sajttorta, narancs-maracuja vagy cseresznye-joghurt. A tejsavó fehérje izolátumot (iso, isolate) vagy a hidrolizátumot (hydra) válaszd akkor, ha a lehető legmagasabb fehérjebevitel a célod, ráadásul ezek fehérjetartalma könnyebben is hasznosul.

Léteznek természetesen glutén, cukor és zsírmentes tejsavó fehérjék, ezek kimerítő edzések után csodákra képesek. Folyamatosan változó akciókkal várunk, nézz be még ma a Fittproteinhez, és találd meg te is a kedvenced!


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!