Páncélszekrények minden igényre


Fontos Önnek, hogy készpénzét vagy értékes vagyontárgyait a lehető legnagyobb biztonságban tudja?

Látogasson el a Banktech Safe Kft webáruházába, ahol széfek, páncélszekrények és egyéb biztonsági berendezések széles kínálatával állunk kedves ügyfeleink szolgálatára.

Minősített zárszerkezettel, megerősített ajtóval és korpusszal ellátott Wertheim és Trezortech páncélszekrényeink nem csak otthoni használatra, de ékszerboltoknak vagy bankoknak is tökéletes választást jelentenek.
A tárolni kívánt érték nagyságától és a rendelkezésre álló hely méretétől függően ajánlott kiválasztani az ideális páncélszekrényt, ehhez segítségül webshopunk szűrőinek használatát javasoljuk.

Kisebb értékeit, fontos iratait viszonylag alacsony biztosítási értékhatárral rendelkező bútorszéfjeinkben ajánlott tartania, még nagy forgalmú pénztárak mellé bedobós páncélszekrényeket vagy nappali széfeket javaslunk, hasznosságuk egy esetleges rablás esetén felbecsülhetetlen.

Ha praktikus, helytakarékos megoldásra vágyik, a faliszéf beszerelése a legkézenfekvőbb megoldás. Természetesen ennek előfeltétele a fal megfelelő vastagsága, azonban rendkívül diszkrét megoldás.
Az eredeti árnál jelentősen olcsóbban, akár a feléért az Öné lehet valamelyik használt páncélszekrényünk, amelyek kifogástalanok, és gyakorlati hátrányuk nincs új társaikhoz képest.


Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!