Győzze le a stressz miatti rossz alvást a Nottevittel!


Manapság az alváshiány népbetegségnek számít, főleg, ami az alvás minőségét illeti. Rengeteg időt töltünk a munkahelyünk és családunk menedzselésével, sőt vannak, aki még éjszaka is dolgoznak, így nem jut idejük a pihentető alvásra.

Más okai is lehetnek az alváshiánynak, mint például a nem megfelelő táplálkozás, az éjszakába nyúló okostelefonozás, internetezés, de legfőképpen a zaklatott, stresszes életmód.

A stressz egy reakció, amellyel szervezetünk reagál minden jelentősebb problémára, illetve alkalmazkodási igényre. Stresszt általában akkor élünk át, amikor úgy értékeljük, hogy a külső elvárások meghaladják képességeinket és ezért nem leszünk képesek megbirkózni velük.Két fő formáját ismerjük: fizikai stresszt és lélektani stresszt. A lélektani stressz életünk számos területén jelentkezhet.
- Család, magánélet: partnerrel való veszekedés, családtag betegsége, iskolakezdés, költözés…
- Egzisztencia: váratlanul jött kiadás, bevételcsökkenés, munkahely elvesztése, hiteltörlesztés…
- Munka: túl magas elvárások a munkáltató részéről, munkahelyi konfliktus, vita a főnökkel…

Stressz hatására a szervezetünkben idegrendszeri és hormonális változások zajlanak. Önmagában ez nem számít betegségnek, csupán a szervezet egy természetes reakciója. Ha viszont nem fordítunk kellő figyelmet arra, hogy kezeljük, akkor akár betegségeket is okozhat. Ezért fontos tehát, hogy kiiktassuk a stresszt és alvászavart okozó tényezőket. A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás létfontosságú a szervezetünk egészséges működése szempontjából. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi történik szervezetünkkel alvás közben, hiszen sok esetben ezen múlik hogyan ébredünk fel.

Ne stresszeljen tovább, létezik megoldás! A Nottevit Skinny Sleep alvás segítő kapszula hozzájárul az éjszakai stresszoldáshoz és a nyugtató alváshoz, miközben támogatja a testsúlycsökkentést. A Nottevit BeautySleep pedig az alvás mellett a bőr egészségének fenntartásában segít. Mindkét kapszula prémium minőségű, természetes összetevők egyedi kombinációja, mely nem okoz függőséget. A Nottevit növényi alvás segítővel végre Ön is könnyedén átélheti a pihentető alvást!

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!