Tegyen a kemény víz ellen vízlágyító berendezéssel!
Magyarországra jellemző, hogy a víz leggyakrabban felszín alatti forrásokból származik, ezért jelentős mennyiségű ásványi anyag jut bele a környezetéből. Ezek az ásványi anyagok leggyakrabban magnézium- és kalciumsók. Amennyiben a vízben magas ezen anyagok mennyisége, kemény vízről beszélhetünk. A kemény víz vízkőréteget képez a vele érintkező felületeken, többek között a csövekben és a vízzel működő háztartási eszközökben is. Ezzel sajnos nagyon sokan már csak akkor szembesülnek, amikor a vízkő jelentős károkat okozott. És ami még aggasztóbb, hogy a vízkő nem csupán a kávéfőzőt vagy a mosógépet teszi tönkre, de a kemény víz negatív élettani hatásokkal is jár.

A vízben található magnézium és kalcium felhalmozódik a különböző szervekben, csontokban és a keringési rendszerben, mivel az emberi szervezet ezeket az anyagokat nem tudja teljesen lebontani és felhasználni. A természetes ásványianyag-egyensúly felborulása hosszabb távon számos csont- és érrendszeri betegséget vagy veseproblémát okozhat.

Érdemes megjegyezni, hogy a kemény vízben található, szervetlen magnézium nem azonos a például ételekben is megtalálható, sokkal egészségesebb, szerves magnéziummal.

Azonban most Ön is tehet a kemény víz negatív hatásai ellen, méghozzá könnyen és egyszerűen! Egy vízlágyító beszerzése nem számít túl nagy kiadásnak, ráadásul a vételára hamar megtérül már csak a javítási költségeken is, az egészségről nem is beszélve, ami ugye felbecsülhetetlen. Az Agrovíz által forgalmazott, minőségi, automatikus vízlágyítók nem csupán pénzt spórolnak és egészségesebbé teszik a vizet, de gyakorlatilag észrevétlenül működnek, méghozzá fejlett vezérlőfejüknek köszönhetően felhasználói beavatkozást sem igényelnek.

Az Agrovíz nagy hangsúlyt fektet a szakszerű tanácsadásra, így segítségünkkel biztos lehet benne, hogy a lehető legideálisabb vízlágyító berendezéshez jut hozzá. Országos lefedettségű beüzemelő és -szervizpartneri hálózatunknak köszönhetően a berendezéseket nem csupán forgalmazzuk és beüzemeljük, de szervizeljük is, továbbá szükség esetén új alkatrészeket is beszerzünk.

Küldj üzenetet!

Ha kérdésed lenne írj üzenetet. Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!